K BEITEN

Compressiemiddelen

Hulpmiddelen


Om het aantrekken van uw therapeutisch elastische kousen te vergemakkelijken, kunt u gebruik maken van een breed assortiment beschikbare aantrek hulpmiddelen.


Hieronder kunt u een kort overzicht zien van een paar aantrek hulpmiddelen die u bij mij kunt bestellen. Mocht uw oplossing hier niet bij staan, neem dan gerust contact op voor een passende oplossing.

  • Handschoenen van Proflebo met profiel. Voor elke hand een juiste pasvorm beschikbaar (5 maatvoeringen). Het voorkomt beschadigingen van de kous door onder andere de nagels. Maximale grip om de kous goed in model te krijgen.

 

  •  Easy-Slide. Voordelen: minder weerstand bij het aantrekken voor zorgverlener en -vrager. Het is een eenvoudige manier van verlichting van het aantrekken van de kousen. Het is licht van gewicht en makkelijk mee te nemen en het heeft een lange levensduur.
  • Doff 'N Donner. Dit hulpmiddel heeft de vorm van een waterballon. Dit heeft als voordeel dat u de steunkous kan rollen en duwen in plaats van trekken. U hoeft niet te trekken aan de steunkousen en dit komt de levensduur ten goede.

 

 

 

 

  •  Met de Medi  2 in 1 glijdt de steunkous makkelijk over de hiel. Hiermee wordt het aantrekken aanzienlijker makkelijker. Dit hulpmiddel is geschikt voor gesloten en open teen steunkousen. Het is licht van gewicht en makkelijk mee te nemen.

 


  •  Dress buddy. Met het gebruik van dit hulpmiddel vergroot u de zelfstandigheid en bent u niet meer afhankelijk van anderen. De gele balletjes zijn bestemd voor het aantrekken van steunkousen en de blauwe balletjes voor het uittrekken ervan.